19 Eylül 2011 Pazartesi

Merhaba

        Bir süredir ilgiyle izlediğim blog alemine attım sonunda kendimi .Aslında co.tv den bir alan adı almış seyrek de olsa birşeyler yazmıştım.Geçen gün ''co.tv''den aldığım mailde özetle artık bu işi yapmayacaklarını son kullanma süresi bittiği günden sonra artık sitemi kullanamayacağımı yazıp teşekkür etmişler.Ben de böylece blog alemine dahil oldum.Verimli kullanıp kullanamayacağımı zaman gösterecek.

6 yorum:

  1. Selam,
    Dikiş sitelerinde yorumlarınızı görünce dikiş sever biri galiba dedim ve size ulaştım. Sizi izlemeye aldım bile. Tanıştığımızada sevindim. Hoşgeldiniz.
    Mont konusunda da kırmızı okadar hoş geliyorki göze kırmızıdan sonra kumaşanıza bakınca biraz kasfetli geldi. Kızınızın tarzıda önemli ama fiyonklu sangi cici bir bayana daha hoş gibi. Altındaki fırfırlı ekleme kısmı olmasa ben dahi kullanırım. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsuuunn:)))
    ben de suhuba ya katılıyorum fiyonkulu daha hoş.şimdiden kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. stylearabish;teşekkür ederiiim:) bence de fiyonklu güzel ama kumaşımı kimse beğenmedi aslında bence de cok uygun degildi ama şansımı denedim iste...Kısacası ilk fırsatta uygun bir kumaş almam gerekiyor.Biri 8 aylık 4 cocuk annesi biri icin ise bu herseyden zor...Ama imkansız değil ;)))

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun sayfanız...:)
    ne iyi ettiniz de adım attınız bu işe..
    :)
    seve seve izlemeye aldım sizi hemencecik:)
    bende sizi bekliyorum sayfama...
    gönül dolusu sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  5. bir tutam kekik;Aysegul içten yorumun ve ziyaretin icin teşekkür ederim.Sayfanı gezdim ve ac karnına gezilmemesi gerektiğine karar verdim.Yemeklerden sonra tok karnına bir post:))

    YanıtlaSil